ΕΛΛΑΔΑ

Δικάζονται οι 12 συλληφθέντες αγρότες της Ανθήλης

Δικάζονται οι 12 συλληφθέντες αγρότες της Ανθήλης

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας δικάζονται στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής οι 12 αγρότες, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη στη διάρκεια επεισοδίων στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, Πέμπτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των αστυνομικών - μαρτύρων κατηγορίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Παμφθιωτικού Συλλόγου οι αγρότες δεν αποδέχονται τις κατηγορίες και «σήμερα θα δώσουν και πάλι δυναμικό παρόν στα Δικαστήρια Λαμίας».

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, στο πλευρό των αγροτών έχουν ταχθεί οι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης και Βασίλης Κυριακάκης, οι δήμαρχοι Γιώργος Κοτρωνιάς, Απόστολος Γκλέτσος και Νίκος Λιόλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπέτσιος, οι αντιδήμαρχοι Λαμίας Σωτήρης Κουτσοβέλης, Δημήτρης Μητσόπουλος, Δημήτρης Κούτρας , ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας , ο πρόεδρος των επαγγελματιοβιοτεχνών Γιάννης Λούκας, το κίνημα δεν πληρώνω, ο σύλλογος αυτοκινητιστών αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.