ΕΛΛΑΔΑ

Από πιλότος του Τομ Χανκς... όμηρος στην απόπειρα απόδρασης

Από πιλότος του Τομ Χανκς... όμηρος στην απόπειρα απόδρασης

Ο πιλότος που κράτησαν όμηρο οι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής απόπειρας απόδρασης με ελικόπτερο είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν για τις ικανότητές του στον «αέρα» πολλοί διάσημοι του Χόλυγουντ.

Πρόκειται για τον Κώστα Τσακιρίδη, ο οποίος ήταν χειριστής του ελικοπτέρου με το οποίο ταξίδεψαν στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.

Σύμφωνα με το leaks.gr, για τη μετακίνησή τους σε ένα από τα ελληνικά νησιά, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του μίσθωσαν ένα ελικόπτερο από ιδιωτική εταιρεία. Όπως σημειώνει η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τα πολυτελή της ελικόπτερα ενοικιάζονται, μεταξύ άλλων, για μεταφορά VIP επιβατών, που επιδιώκουν γρήγορες πτήσεις, αλλά και το απόρρητο των μετακινήσεών τους. Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι ήταν ο Κώστας Τσακιρίδης, ο οποίος μάλιστα τράβηξε και μία αναμνηστική φωτογραφία με τους διάσημους επιβάτες του.

Αυτόν «επέλεξαν» και οι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού, για να τους μεταφέρει, «υπό την απειλή» όπλου όπως είπε από την πρώτη στιγμή, στις φυλακές Τρικάλων και να παραλάβουν τον Παναγιώτη Βλαστό.