ΕΛΛΑΔΑ

ΙΚΕΑ: Τα λουκάνικα είναι από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς

ΙΚΕΑ: Τα λουκάνικα είναι από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς

Η ΙΚΕΑ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως τα λουκάνικα που διατίθενται στα εστιατόρια της προέρχονται από πιστοποιημένους 'Έλληνες παραγωγούς.

«Τα λουκάνικα που διατίθενται στα εστιατόριά της και τα καφέ εξόδου (hot dog) προέρχονται από πιστοποιημένους 'Έλληνες παραγωγούς (κατά ISO 22000:2005 - HACCP) και παράγονται στην Ελλάδα», αναφέρει η εταιρεία με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την προληπτική απόσυρση λουκάνικων τύπου «Βιέννης» από τον 'Ομιλο ΙΚΕΑ σε συγκεκριμένες χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία), λόγω κοινού προμηθευτή με τα κεφτεδάκια.

«Η ΙΚΕΑ ΗΟUSEMARKET HELLAS θεωρεί την εμπιστοσύνη των πελατών της, την ποιότητα των πρώτων υλών της και την διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων ως θεμελιώδεις προτεραιότητες.

Για το λόγο αυτό είχε αποσύρει έγκαιρα και προληπτικά όλα τα προϊόντα με κεφτεδάκια. Επιπλέον, απέσυρε προληπτικά, με δική της πρωτοβουλία, όλα τα εισαγόμενα προϊόντα κρέατος και πουλερικών, που είχαν τον ίδιο προμηθευτή, από το Σουηδικό κατάστημα τροφίμων».