ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Έχασα 18 πιστούς φίλους μου από φόλες

Πρέβεζα: Έχασα 18 πιστούς φίλους μου από φόλες

Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στο pamepreveza.gr από έναν κάτοικο του χωριού Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα.

Με ένα μήνυμα που σπαράζει την καρδιά και κάνει το στομάχι να παγώνει και μάλιστα όταν ο ίδιος διερωτάται και προβληματίζεται για τους ίδιους τους συγχωριανούς του...

Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι απολίτιστοι και ανεγκέφαλοι δολοφόνοι προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις και μάλιστα δεν υπάρχει καμία καταγγελία έτσι ώστε να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Γιατί σωπαίνει το χωριό;

Πριν δύο μέρες έχασε τον Μπρούνο, τον αγαπημένο του σκύλο και ενώ ο ίδιος πίστευε ότι στα 50 του χρόνια θα τον έβλεπε, τουλάχιστον αυτόν, να σβήνει από γεράματα. Όμως κάποιοι δεν επέτρεψαν ούτε καν αυτό...

Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτε για το ζώο αφού το δηλητήριο που έφαγε ενήργησε ακαριαία και τον έχασε μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό που έρχεται να συμπληρώσει την απίστευτη ιστορία που περιγράφει στο Pamepreveza.gr είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια από μικρό παιδί έως και σήμερα έχει χάσει 18 πιστούς του φίλους. 18 σκύλους που μεγάλωνε με τόση αγάπη, κι όμως όλα αυτά τα ζώα χάθηκαν όπως μας καταγγέλλει από φόλες στο ίδιο του το χωριό.

«Όλα, μα, όλα τα έχασα από ΦΟΛΕΣ, από τους ίδιους μου τους συγχωριανούς.
Δεκαοχτώ συνολικά φίλους μου, γιατί τα θυμάμαι όλα ανεξαιρέτως και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ» αναφέρει το μήνυμά του.

Και συνεχίζει περιγράφοντας απίστευτα περιστατικά: «...έχω δει στα δέκα μου, εξάχρονο που αντί να παίζει σκλέντζα, να χτυπάει το κεφαλάκι, νεογέννητου κουταβιού και να το πολτοποιεί στο πεζοδρόμιο, άλλον να κρεμάει στην ελιά τον σκύλο που μόλις σκότωσε για παραδειγματισμό προς τους υπόλοιπους, άλλον να θανατώνει, σέρνοντας, με το αυτοκίνητο του δένοντας ζωντανό τον σκύλο του ,άλλον να δένει στο λουρί του σκύλου του τσιμεντόλιθο και να επιχειρεί να τον πετάξει στην θάλασσα, άλλον να υπερηφανεύεται ότι έριξε, στον σκύλο του λανειτ και να μετράει το πόσο θα ζήσει, άλλον να τουφεκίζει σκύλο στο κέντρο του χωριού, δίπλα από παιδιά που παίζουν, άλλοι τον πιασμένο σε δόκανο σκύλο να μη χαραμίζουν σφαίρα αλλά να τον σκοτώνουν με τσαπί. Πρόσφατα η θάλασσα μας ξέβρασε τουμπανιασμένο πτώμα σκύλου δεμένο με αλυσίδα και πέτρες....»

Και καταλήγει το μήνυμά του: «Μη θέλοντας να σας κουράσω άλλο, γιατί ζήτησα μόνο ένα λεπτό από τον χρόνο σας, κλείνω σκεπτόμενος και διερωτώμενος και απευθυνόμενος πρωτίστως στους ίδιους τους συγχωριανούς μου... μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε την πινακίδα του χωριού μας και από ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ να την μετονομάσουμε, όσο σκληρό και αν ακούγεται σε ΚΤΗΝΗ ?»

ΝΤΡΟΠΗ