ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αποβολή σε 15 μαθητές λόγω Harlem Shake

Πάτρα: Αποβολή σε 15 μαθητές λόγω Harlem Shake

Ομαδική αποβολή σε 15 μαθητές λυκείου της Πάτρας και μάλιστα τετραήμερη γιατί κατά την διάρκεια του σχολικού διαλείμματος χόρευαν υπό τους ήχους του «con lo terrorista».

Έχουμε δει μπαλαρίνες, καλλιτέχνες, στρατιώτες και αρκετούς άλλους να "γράφουν" ιστορία με το δικό τους "Ηarlem Shake" βίντεο. Αυτή την φορά όμως βγήκε ξινό στους μαθητές λυκείου που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Πάτρας!

Δεκαπέντε μαθητές πήραν τετραήμερη αποβολή με απόφαση των καθηγητών γιατί κατά την διάρκεια του σχολικού διαλείμματος "ξεδίπλωσαν" το ταλέντο τους υπό τους ήχους του "con lo terrorista".

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε λύκειο της Πάτρας!

Οι μαθητές έκαναν «Harlem Shake» μέσα σε μια από τις σχολικές αίθουσες εν αγνοία του διευθυντή και των καθηγητών ενώ στην συνέχεια όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο ανέβηκε στο YouTube.

Τα "shares" και τα "likes" στο facebook πρόδωσαν τους μαθητές και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με αποβολή, προκαλώντας τις αντιδράσεις των εφήβων και αυτό γιατί θεώρησαν βαριά την ποινή που τους επιβλήθηκε, την στιγμή μάλιστα που κάτι παρόμοιο έχει γίνει και σε άλλο σχολείο της περιοχής.