ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στα Χανιά - Το τελευταίο αντίο στον 21χρονο φοιτητή

Θρήνος στα Χανιά - Το τελευταίο αντίο στον 21χρονο φοιτητή

Συγγενείς και φίλοι του 21χρονου φοιτητή Σάββα Παπαδόπουλου τον συνοδεύουν σήμερα στην τελευταία του κατοικία στην Αγιά Χανίων.

Στις 13:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στη Λάρισα, όταν μία παρέα συμφοιτητών άναψαν αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα 2 να μην ξυπνήσουν και τρεις να παλεύουν για τη ζωή τους...

Ο καλύτερος φίλος του Σάββα και συγκάτοικός του, ο Γιώργος Τορουντέσκου δεν θα είναι εκεί στην κηδεία. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζει ότι ο Σάββας δεν είναι πια στη ζωή. Δίνει και ο ίδιος τη δική του μάχη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας μαζί με τον Ελευθέριο Κλίνη, κάτοικο Αθηνών και τον Αλέξανδρο Παππά, κάτοικο Ιωαννίνων.

Ο Σάββας με τον Γιώργο ήταν φίλοι από μικρά παιδιά, συμμαθητές στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Χανίων, στον Τομέα Δομικών Έργων, ενώ κατόπιν "πέρασαν" μαζί στο ΤΕΙ στη Λάρισα, όπου και συγκατοίκησαν όπως αναφέρει το cretalive.gr

Οι καθηγητές του Σάββα και του Γιώργου στο 1ο ΕΠΑΛ μιλούν με τα καλύτερα λόγια και για τα δύο παιδιά. Στην ομάδα του σχολείου στο Facebook αναρτήθηκε κείμενο το οποίο συγκίνησε όλους όσοι το έχουν διαβάσει.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Αυτοί είναι οι δύο φοιτητές που έφυγαν από τη ζωή