ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Σφάζουν γαϊδούρια και τα πωλούν για μοσχαρίσιο κρέας

Ρόδος: Σφάζουν γαϊδούρια και τα πωλούν για μοσχαρίσιο κρέας

Από την Αστυνομία συνελήφθησαν 3 άτομα στη Σάλακο που μετέφεραν με αυτοκίνητο 2 κλεμμένα γαϊδούρια. Η καταγγελία έγινε από την Οργάνωση Paws & Claws Animal Rescue Rhodes.

Μια απίστευτη καταγγελία αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Paws & Claws Animal Rescue Rhodes.Σύμφωνα με την καταγγελία στη Ρόδο κάποιοι σφάζουν γαϊδούρια και πουλάνε το κρέας τους ως μοσχαρίσιο.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι εκπρόσωποι της οργάνωσης επισκέφτηκαν σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και κατήγγειλαν ότι τις τελευταίες κλάπηκαν 4 γαϊδούρια από τα οποία το ένα σφάχτηκε και το κρέας του πωλήθηκε, ενώ τα άλλα 3 αναζητούνται από την αστυνομία. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία «χρόνια τώρα κάποιοι κλέβουν και σφάζουν ανυπεράσπιστα ζώα όλων των ειδών και το κρέας τους διατίθεται στην αγορά. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιου είδους καταγγελία και μάλιστα από οργάνωση που ασχολείται με την προστασία των ζώων. Η καταγγελία δεν είναι διασταυρωμένη από την πλευρά του Rodosalarm, αλλά θεωρείται απίθανο να πρόκειται για φάρσα ή για ένα τερατώδες ψέμα, από τη στιγμή που το κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης.

Συγκεκριμένα στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εν λόγω Οργάνωσης, αναφέρονται τα εξής:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πούμε ό,τι έχει κυκλοφορήσει και στη Ρόδο κρέας από γαϊδούρι... Αυτοί οι "γνωστοί" χρόνια κακοποιούν, σφάζουν και κλέβουν ανυπεράσπιστα ζώα... Όλων των ειδών! Έχουμε κάνει επαλειμμένος καταγγελίες γι' αυτούς τους "ανθρώπους", όμως κανείς από τους αρμόδιους δεν έκανε κάτι...

Αυτές τις μέρες είχαν κλέψει 4 γαϊδούρια, το ένα το έσφαξαν και το έχουν πουλήσει ήδη σε ντόπια κρεοπωλεία ως βοδινό! Η αστυνομία τώρα ψάχνει τί απ' έγιναν τα άλλα 3! Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου!!! Ας ελπίσουμε πως θα τιμωρηθούν έτσι όπως επιβάλει ο νόμος!»

ΠΗΓΗ Rodosalarm