ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τις ταρίφες γνωστών Ελληνίδων για ροζ ραντεβού

Δείτε τις ταρίφες γνωστών Ελληνίδων για ροζ ραντεβού

Ο θόρυβος ο οποίος προκλήθηκε από την υποτιθέμενη σύλληψη για πορνεία γνωστού μοντέλου –συνεργάτιδας τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία έπεσε θύμα ανακριβών δημοσιευμάτων, έφερε στο προσκήνιο τη σκοτεινή πλευρά του «λαμπερού» κόσμου της πασαρέλας.

Καυτές νύχτες στην Αθήνα υπόσχονται μέσω ίντερνετ διάσημες Ελληνίδες καλλονές και όχι μόνο γεγονός το οποίο έχουν εξακριβώσει αστυνομικοί των αρμόδιων υπηρεσιών που έχουν εντοπίσει σε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες με «καυτό» περιεχόμενο ονόματά τους.

Οι ταρίφες της VIP πορνείας

Οι κοπέλες αυτές καλούνται να εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις των ανδρών σε στέκια της VIP πορνείας έναντι αδράς αμοιβής.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει γίνει γνωστός για να συναντηθεί ένας άνδρας για μισή ώρα με μία εντυπωσιακή Ελληνίδα σε αθηναϊκό ξενοδοχείο θα πληρώσει από 150 έως και 500 ευρώ, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα!

Τα ποσά εκτοξεύονται στα ύψη όταν κάποιος «απασχολήσει» το μοντέλο για ένα ολόκληρο βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αθήνα λειτουργεί ολόκληρο δίκτυο που ελέγχει τις κοπέλες αυτές και το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Καθοριστική είναι η συμβολή της Interpol στις έρευνες όπως και των συνδέσμων της ΕΛ.ΑΣ σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και σε άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης: Δείτε ποιες Ελληνίδες εμπλέκονται σε ροζ κυκλώματα στη Βουλγαρία!