ΕΛΛΑΔΑ

'Ανοιξε το κοινωνικό ιατρείο στη Λάρισα

'Ανοιξε το κοινωνικό ιατρείο στη Λάρισα

Από την Τρίτη 26 Μαρτίου Παθολόγοι, Παιδίατροι, Καρδιολόγοι καθώς και γιατροί άλλων ειδικοτήτων θα εξετάζουν τους δικαιούχους στα τρία ιατρεία που δημιουργήθηκαν στο ισόγειο της Ιατρικής, στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Παράλληλα, ιδιώτες γιατροί θα προσφέρουν δωρεάν εξέταση στα ιατρεία τους, ιδιαίτερα ειδικοτήτων που χρειάζονται ξεχωριστό εξοπλισμό. Επίσης, μεγάλος αριθμός διαγνωστικών κέντρων προσφέρει δωρεάν εξετάσεις, ενώ ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Μικροβιολογικών Κέντρων θα συνεργάζεται με τα μέλη του για κάθε εξέταση την οποία ζητούν οι εθελοντές ιατροί του Ι.Κ.Α.Λ.

Τέλος δύο γιατροί, που επιθυμούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους προσέφεραν δύο μηχανήματα (Τρίπλεξ αγγείων και καρδιογράφο), ενώ ένας τρίτος προσέφερε μέρος της υποδομής φύλαξης των φαρμάκων.

Την επόμενη Τετάρτη ο Μητροπολίτης Λαρίσης θα συντονίσει το έργο μεταφοράς φαρμάκων που πρόσφεραν οι πιστοί και συγκεντρώνεται σε όλους τους Ιερούς Ναούς για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για εθελοντική εργασία καθώς και όσοι θέλουν να εξετάζονται στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης μπορούν καθημερινώς να προσέρχονται στη γραμματεία που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410565100.