ΕΛΛΑΔΑ

Είχε... μαγειρέψει κινητά για τους φυλακισμένους!

Είχε... μαγειρέψει κινητά για τους φυλακισμένους!

Πολύ βαριά για το φαγητό που περιείχε φάνηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού η κατσαρόλα που πήγε να περάσει μια γυναίκα σε έναν 22χρονο κρατούμενο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Ο λεπτομερής έλεγχος αποκάλυψε ότι κάτω από το μαγειρεμένο φαγητό, υπήρχαν... κινητά!

Στον διπλό πάτο του σκεύους, βρέθηκαν κρυμμένα συνολικά τρία 3 κινητά μαζί με δυο φορτιστές και άλλα τόσα hands free, που ο κρατούμενος σκόπευε να πουλήσει σε άλλους φυλακισμένους!

Η γυναίκα, που συνελήφθη αμέσως, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο, ωστόσο ήταν σαφές πως κάποιος τορναδόρος είχε διαμορφώσει τον ειδικό διπλό πάτο.

Μάλιστα, είχε κάνει εξαιρετική λεπτοδουλειά, καθώς τον είχε καλύψει με σιδερόστοκο και είχε βάψει ξανά όλη την κατσαρόλα, ώστε να μην διακρίνεται εύκολα η παρέμβαση!

Η μεταφορέας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εισαγωγής απαγορευμένων ειδών σε σωφρονιστικό κατάστημα σε βαθμό κακουργήματος, η οποία βαρύνει και τον 22χρονο παραλήπτη των κινητών.

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Δομοκού μετά τα γεγονότα στις φυλακές Τρικάλων, ανακάλυψαν ακόμη κινητό ένα και δυο συσκευασίες με ηρωίνη στα κελιά των κρατουμένων.