ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία-ΣΟΚ του Αλβανού δολοφόνου της 25χρονης

Ομολογία-ΣΟΚ του Αλβανού δολοφόνου της 25χρονης

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον Αλβανό κακοποιό Λίτα Ερμάλ ή Ντρεμπάτα

αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο πίσω παράθυρο του τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δραπέτες των Τρικάλων και βρέθηκε στον Σολωμό Κορινθίας και όμως η άνεση και η κυνικότητα της ομολογίας του σοκάρει ακόμα και σήμερα.

Ο δραπέτης – κακοποιός, που ταυτοποιήθηκε και καταζητείται πλέον και γαι τη δολοφονία της 25χρονης κοπέλας από την Κόρινθο στην απολογία στις 27 Μαΐου 2010 του είχε πει στους αστυνομικούς:

«Είμαι από την Αλβανία. Ομολογώ ότι έχω κάνει την περίοδο 2009-2010, περίπου 50 ληστείες. Πρώτη φορά ήλθα στην Αθήνα το 1994 και το 1998 με έπιασε η Αστυνομία για μια ληστεία που έκανα στην Αγία Παρασκευή σε ένα σπίτι. Μέχρι το 2006 ήμουν στην φυλακή...

Το 2006 πήρα άδεια από τις φυλακές της Λάρισας και δεν ξαναγύρισα. Τότε πήγα αμέσως στην Αλβανία και έμεινα για δύο χρόνια και το 2008 γύρισα από την Αλβανία. Τελευταία φορά πήγα στην Αλβανία τον Φεβρουάριο του 2010 γιατί δύο Αλβανοί με τους οποίους κάναμε ληστείες και τα ονόματα τους είναι Ρεμάι και Κόλα είχαν πυροβολήσει και είχαν πετάξει χειροβομβίδες σε αστυνομικούς...

Πρόσφατα είχα κάνει νέα συμμορία, με τέσσερις ακόμη Αλβανούς και έναν Αργεντινό, στην Αθήνα και στην Πάτρα και όλα τα όπλα και χειροβομβίδες που χρησιμοποιούσαμε ήταν δικά μου. Είχα βγάλει πλαστό αγγλικό δίπλωμα και έχω κάνει αλλαγή του μικρού ονόματός μου με τη νόμιμη διαδικασία στην Αλβανία».

Διαβάστε επίσης:

Δραπέτης και ο δεύτερος δράστης της αιματηρής καταδίωξης