ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε το βαν των δολοφόνων της 25χρονης!

Βρέθηκε το βαν των δολοφόνων της 25χρονης!

Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα το λευκό βαν που φέρεται να είχαν διαφύγει οι Αλβανοί δραπέτες οι οποίοι σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα στα Ίσθμια.

Το βαν, το οποίο είχε κλαπεί, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7760, από τον Άσσο Κορινθίας, βρέθηκε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, εγκαταλελειμμένο και όχι καμένο και τώρα θα εξεταστεί για δαχτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Το φορτηγάκι πιθανολογείται από την αστυνομία ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μετά την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια, όπου βρήκε τραγικό θάνατο μία 25χρονη κοπέλα από τα πυρά των κακοποιών.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε το βανάκι, σταθμευμένο απέναντι απο μία καφετέρια. Το φορτηγάκι βρισκόταν στο ίδιο σημείο για 4-5 μέρες. Κάτοικος της περιοχής παρατήρησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την αστυνομία.

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δραπέτες να βρίσκονται στην Αθήνα.

Το δεύτερο όχημα, που είχαν κλέψει οι δράστες ήταν μία νεκροφόρα και βρέθηκε την περασμένη Τρίτη σε κτήμα, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο που είχε κλαπεί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαρτίου, τρεις Αλβανοί κακοποιοί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέπραξαν ληστεία σε ταβέρνα στη Μάνδρα Αττικής.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την παλαιά εθνική οδό Ισθμίων - Παλαιάς Επιδαύρου, όπου κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, μία σφαίρα των δραστών εξοστρακίστηκε στο οδόστρωμα και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, η οποία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, οι τρεις επικίνδυνους κακοποιούς επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μαύρο, μοντέλο Subaru του 2004, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ - 1394.

Διαβάστε επίσης:

Η 25χρονη Κατερίνα νίκησε τη λευχαιμία και την εκτέλεσαν οι κακοποιοί

Ιδιοκτήτης ταβέρνας: Προσποιήθηκα ότι λιποθύμησα για να γλιτώσω!

Νεκρή στα Ίσθμια: Νέα φωτογραφία της ΕΛ.ΑΣ. για το τζιπ των κακοποιών