ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η σταρ Ελλάς που συνελήφθη μετά τις δολοφονίες στην Πάτρα

Αυτή είναι η σταρ Ελλάς που συνελήφθη μετά τις δολοφονίες στην Πάτρα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μία μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη πρώην Σταρ Ελλάς, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Πλήρη άγνοια για την υπόθεση της δολοφονίας στις 20 Απριλίου στην Πάτρα με θύμα τον 38χρονο Πάνο Τσίρκα δηλώνει η πρώην Σταρ Ελλάς που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Αλέξης Φράγκος.

Η πρώην εστεμμένη, Διονυσία Κουκίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, κατηγορείται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία καθώς ο Αλέξης Φράγκος ομολόγησε τη δολοφονία του 38χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Κουκίου έτυχε να βρίσκεται μαζί με το σύντροφό της, πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, στο σπίτι που εντοπίστηκε ο Φράγκος μιας και σε αυτό μένει η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς του 2008 «εννοείται ότι είναι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε.

Βρέθηκε στο λάθος τόπο, την λάθος ώρα» δήλωσε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Περαιτέρω εξηγήσεις αναμένονται να δώσουν τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες για υπόθαλψη εγκληματία την Τρίτη. Έως τότε και οι τέσσερις θα παραμείνουν κρατούμενοι.