ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σβήνουν οι ελίδες για την Γαλλίδα αγνοούμενη

Κρήτη: Σβήνουν οι ελίδες για την Γαλλίδα αγνοούμενη

Σε τραγωδία εξελίσσονται οι διακοπές για μία οικογένεια από τη Γαλλία.

Οι έρευνες για την 55χρονη γυναίκα τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής συνεχίζονται μεν στα Χανιά, ωστόσο με τις ελπίδες να έχουν εξανεμιστεί. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Η άτυχη 55χρονη κολυμπούσε μαζί με την κόρη της όταν ... ξαφνικά εξαφανίστηκε μπροστά από τα μάτια του συζύγου της που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην παραλία ενώ δεν υπάρχουν άλλες μαρτυρίες για να βοηθήσουν στις έρευνες, αφού την ώρα του περιστατικού η παραλία ήταν σχεδόν άδεια με σκόρπια άτομα και σε μεγάλη απόσταση που δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από το περιστατικό.

Όπως έγραψε το prismanews.gr, η οικογένεια των Γάλλων είχε έρθει στο νησί για διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο στο Ελαφονήσι και είχε πάει το απόγευμα της Παρασκευής για μπάνιο στην Παλαιόχωρα. Όλα έγιναν όταν η μητέρα μπήκε με την κόρη - που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας αναφέρουν οι πληροφορίες - για μπάνιο στη θάλασσα.
Μέσα σε λίγα λεπτά η μητέρα χάθηκε από την επιφάνεια του νερού και το παιδί βγήκε μόνο του από τη θάλασσα χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Από εκείνη τη στιγμή οι λιμενικές αρχές αναζητούν την 55χρονη γυναίκα χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σύζυγος της Γαλλίδας έχει επιστρέψει πίσω στη χώρα τους, προκειμένου να ενημερώσει το συγγενικό τους περιβάλλον για το τραγικό αυτό περιστατικό που τους χτύπησε την πόρτα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.