ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη-σοκ από τον δολοφόνο της Φαίης

Αποκάλυψη-σοκ από τον δολοφόνο της Φαίης

Σοκάρει ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το "κοινό" μυστικό της παράλληλης σχέσης, το οποίο ψιθύριζαν όλες αυτές τις εβδομάδες οι ντόπιοι στη Νέα Μάκρη, επιβεβαίωσε στον ανακριτή ο 25χρονος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο δικηγόρος του Στάθης Καρυδομάτης, ο 25χρονος μίλησε στον δικαστικό λειτουργό για τη διπλή σχέση του τονίζοντας:

"Με την αδερφή της Φαίης, η οποία ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, διατηρούσα παράλληλο ερωτικό δεσμό. Μου ζητούσε επίμονα να χωρίσω και μου έλεγε ότι θα χώριζε και αυτή από τον άνδρα της προκειμένου να ζήσουμε μαζί. Το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου η Φαίη έμαθε από την αδερφή της για αυτή την παράνομη σχέση. Με πήρε έξαλλη στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ήθελε εξηγήσεις. Πήγα το βράδυ σπίτι της, την κάλεσα στο κινητό της και βγήκε έξω...".

Έπειτα, όπως ισχυρίζεται, η 23χρονη τον χαστούκισε και αυτός της ανταπέδωσε το χαστούκι. "Τη χτύπησα και έπεσε με το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Έμεινε αναίσθητη ενώ όπως λέει τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.

Ο 25χρονος, χθες, με την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε εμπλακεί σε αιματηρή επίθεση εναντίον δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή, που σημειώθηκε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.