ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο «κόκκινο» για τον εξαφανισμένο επιχειρηματία

Πάτρα: Στο «κόκκινο» για τον εξαφανισμένο επιχειρηματία

Άφαντος παραμένει, κοντά ένα μήνα από την εξαφάνισή του, ο γνωστός Πατρινός έμπορος Δημήτρης Βέρρας και οι συγγενείς του δεν έχουν πάψει να τον αναζητούν όλες αυτές τις μέρες.

Η είδηση της εξαφάνισής του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πατραϊκή κοινωνία, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό επιχειρηματία της αχαϊκής πρωτεύουσας, που παλιότερα ήταν ιδιοκτήτης και αργότερα συνιδιοκτήτης καταστήματος ανδρικών ενδυμάτων, επί της οδού Μαιζώνος.

Η εξαφάνιση του 70χρονου συνταξιούχου έχει δηλωθεί στην αστυνομία σύμφωνα με το thesbest ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες (που διεξάγονται ακόμη και σε μοναστήρια, καθώς σε ανύποπτο χρόνο είχε εκδηλώσει τάσεις... αναχωρητισμού) παραμένουν άκαρπες.

Πάντως, μέσα στην αγωνία που βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι, υπάρχει κι ένα παρήγορο σημάδι κι αυτό είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν έχει προκύψει κάποια ένδειξη που να μαρτυρά ότι ο εξαφανισθείς δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Έτσι, οι ελπίδες για τον εντοπισμό του παραμένουν ζωντανές κι ακέραιες...

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο Δημήτρης Βέρρας, εξαφανίστηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου, από την περιοχή του Αγίου Διονυσίου Πατρών, οδηγώντας το ασημί αυτοκίνητό του...