ΕΛΛΑΔΑ

Ανάστατοι οι τουριστικοί πράκτορες για τον 12χρονο που μαχαιρώθηκε

Ανάστατοι οι τουριστικοί πράκτορες για τον 12χρονο που μαχαιρώθηκε

Την άμεση παρέμβαση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης προκάλεσε το τραγικό περιστατικό με το 12χρονο αγόρι στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως αναφέρει το cretalive, σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος, αφού εκφράζει τη λύπη του για την τροπή που πήραν οι διακοπές του μικρού και της οικογένειας του, θίγει και το μείζον ζήτημα που αναδεικνύει η υπόθεση, αυτό της πρόσληψης εργαζομένων κυρίως από το εξωτερικό.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ο Σύνδεσμός Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης με αφορμή το λυπηρό συμβάν που συνέβη στην περιοχή Ανάληψη Χερσονήσου, με θύμα 12χρονο παιδί από την Ρωσία, το οποίο μαχαιρώθηκε από Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου, διαβεβαιώνει τους επισκέπτες μας ότι η Κρήτη εξακολουθεί να είναι από τους ασφαλέστερους προορισμούς του κόσμου και οι Κρητικοί από τους πιο φιλόξενους λαούς.

Εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη μας στην οικογένεια του θύματος και τις θερμότατες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

Επιπρόσθετα, ζητάμε από όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού και ιδιαίτερα τους ξενοδόχους να προσέχουν στην επιλογή των εργαζομένων που προσλαμβάνουν κυρίως από το εξωτερικό , προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον τέτοιου είδους καταστάσεις" .