ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η απολογία του 20χρονου Ολλανδού: «Νόμιζα ότι τον σκότωσα»

Σοκάρει η απολογία του 20χρονου Ολλανδού: «Νόμιζα ότι τον σκότωσα»

Εκτός κινδύνου αλλά σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος - Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης.


Μετανιωμένος εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι, μετά από πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς ο 20χρονος κλόουν της συμφοράς.

Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που μαχαίρωσε 20 φορές το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία επί ώρες κατέθετε στα πλαίσια της προανακριτικής διαδικασίας στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου μέχρι να καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει μετανιωμένος για την άθλια πράξη του.

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ

Ο 20χρονος, που κατέθεσε χωρίς δικηγόρο αφού δεν έχει και αναμένεται να του οριστεί σήμερα μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο του Ανισαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η τσάντα με το λάπ τοπ και το κινητό του μικρού Ρώσου έφτασε στα χέρια του από άλλον πελάτη του ξενοδοχείου, γαλλικής υπηκοότητας που τη βρήκε κάπου παρατημένη.

Του την έδωσε λοιπόν για να την παραδώσει στη ρεσεψιόν. Εκείνος όμως, όπως ομολόγησε, άλλαξε γνώμη και θέλησε να κρατήσει την τσάντα για τον εαυτό του. Έτσι απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκε προς το σκοτεινό πάρκινγκ. Κάπου εκεί όμως, όπως είπε στην κατάθεση του, τον είδε ο πιτσιρικάς ο οποίος έψαχνε την τσάντα με τα πράγματα του. Είδε την τσάντα και του τη ζήτησε. Τότε ο 20χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, τον πήρε αγκαλιά στο σκοτάδι και προσπάθησε να τον παραπλανήσει και να τον πείσει ότι δεν ήταν η δική του τσάντα. Ο 12χρονος όμως δεν πείθονταν. Κάποια στιγμή, μέσα στο σκοτάδι, άπλωσε το χέρι του να πάρει την τσάντα από το χέρι του ανιματέρ και τότε εκείνος τράβηξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει στο σώμα του μικρού.

Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ήταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Έφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.” είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο 20χρονος κλόουν!

Ο Ολλανδός στην κατάθεση του ομολογεί ότι όταν εφτασε στο χώρο η αστυνομία αναζητώντας το παιδί συμμετείχε και εκείνος στις έρευνες για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα και όταν έφτασε 12 τα μεσάνυχτα σχόλασε και πήγε προς το δωμάτιο του από την παραλιακή του Ανισαρά. Πέρασε να πάρει τα πράγματα από εκεί που τα είχε κρύψει, φοβήθηκε, τα ξαναφύλαξε και όταν επέστρεψε να τα πάρει από το πρανές του δρόμου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και η ιστορία πήρε το δρόμο της .. Η κατάθεση του 20χρονου κατέληξε σε μία δήλωση μεταμέλειας ...

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ

Ο 12χρονος βρίσκεται ακόμα στο χειρουργείο του νοσομείου Αγλαΐα Κυριακού στο οποίο διακομίστηκε χθες με C-130 και υποβλήθηκε σε μία λεπτή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Οι γιατροί φοβούνται κάποια πιθανή μόνιμη βλάβη από τις μαχαιριές στην πλάτη

Διαβάστε επίσης:

Η τραγική φιγούρα της μητέρας του 12χρονου αγοριού που μαχαιρώθηκε

Ανάστατοι οι τουριστικοί πράκτορες για τον 12χρονο που μαχαιρώθηκε

20χρονος μαχαίρωσε 12χρονο σε ξενοδοχείο της Κρήτης