ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δύο φίλες πλήρωσαν το χρέος σε είδος

Πάτρα: Δύο φίλες πλήρωσαν το χρέος σε είδος

Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην Πάτρα την πρόθεσή τους να «φεσώσουν» τον δανειστή τους

Ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά έχασε την υπομονή του και πριν από δυο εικοσιτετράωρα απαίτησε την ρύθμιση του χρέους με άλλους τρόπους.

Σύμφωνα με το patrastimes ζήτησε και οι δυο «κυρίες» συμφώνησαν να του προσφέρουν μαζί ερωτικές υπηρεσίες αρχίζοντας μάλιστα την παροχή από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.

Η συνέχεια όμως σύμφωνα με το patrastimes ήταν εφιαλτική καθώς μετά από λίγη ώρα με συχνότητα πέντε λεπτών στο χώρο έφταναν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.

Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν ανώδυνη γι' αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι.

Το κακό για τις δυο «κυρίες» είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά το χειρότερο είναι πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού.