ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχος για αστυνομικούς που φυλάνε διάσημο τραγουδιστή;

Έλεγχος για αστυνομικούς που φυλάνε διάσημο τραγουδιστή;

Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων βρίσκεται μία υπόθεση με διάσημο τραγουδιστή που αναμένεται να προκαλέσει σάλο

Ο γνωστός αοιδός χρησιμοποιεί ως φρουρά αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η έρευνα διατάχθηκε πριν από μερικές εβδομάδες απευθείας από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο, κ. Νίκο Παπαγιανόπουλο, έπειτα από καταγγελίες που έφθασαν στην Αστυνομία ότι κάποιοι από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής εκτελούσαν χρέη σεκιούριτι για λογαριασμό του καλλιτέχνη με το αζημίωτο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες της Υπηρεσίας σύχναζαν σχεδόν κάθε μέρα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής και «φιγούραραν» στο πρώτο τραπέζι πίστας.

Σύμφωνα με πηγές, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ένας παλαιός «νονός» της νύχτας αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Αμέσως, επισκέφθηκε το διάσημο τραγουδιστή, προκειμένου να τον ενημερώσει πως το όνομά του βρίσκεται σε λίστα συμβολαίων θανάτου, καθώς ο αοιδός είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τη μαφία της Βόρειας Ελλάδας.

Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει ποιο ήταν το αντάλλαγμα που ζήτησε από τον τραγουδιστή, ο «νονός» της νύχτας για την πληροφορία που του μετέφερε.

Έτσι, το έργο για τη φύλαξη του καλλιτέχνη αναλαμβάνουν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίες, οι οποίοι μάλιστα κινούνται «κρυφά» χωρίς να το γνωρίζει η υπηρεσία τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τον μετέφεραν από το σπίτι του στο κέντρο όπου εμφανιζόταν, ενώ παράλληλα φρουρούσαν και το σπίτι του.

«Είδατε ξέρω εγώ τι γίνεται»

Οι γνώσεις του για θέματα που αφορούσαν στην τρομοκρατία φαίνεται πως είχαν «γεννήσει» ερωτήματα.

Οι κακές γλώσσες της πιάτσας αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό ο διάσημος τραγουδιστής γνώριζε αρκετές λεπτομέρειες για τις εξελίξεις στην τρομοκρατία. Μιλούσε με πάθος για πληροφορίες που είχαν πέσει στην αντίληψή του, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις εκμυστηρευόταν σε στενούς του φίλους πως αναμένονται συλλήψεις. Μάλιστα, οι γνώσεις που είχε για τα θέματα της τρομοκρατίας στη χώρα μας τον έκαναν να νιώθει υπερήφανος και να λέει με νόημα: «Είδατε ξέρω εγώ τι γίνεται».

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς οι συγκεκριμένοι ένστολοι, για τους οποίους το ελληνικό κράτος έχει ξοδέψει πολλά χρήματα εκπαιδεύοντάς τους, έχουν αναλάβει καθήκοντα σεκιούριτι του τραγουδιστή…