ΕΛΛΑΔΑ

«Ο καφές του Γρηγόρη… αφήνει εποχή!»

«Ο καφές του Γρηγόρη… αφήνει εποχή!»

Με το μοναδικό χαρμάνι Coffeeright, τη γνώση του ειδικού, το μεράκι του καλλιτέχνη, τη μοναδική ποιότητα παρασκευής και τις τιμές πούπουλο, ο Γρηγόρης έχει αφήσει εποχή, καθώς συνεχίζει να προσφέρει τον αγαπημένο σου καφέ, σε σταθερά μειωμένες τιμές σε όλα τα μεγέθη!

Τον ξεχωριστό καφέ Coffeeright που θα βρεις αποκλειστικά στον Γρηγόρη, μπορείς να τον απολαύσεις σε σταθερά μειωμένες τιμές εδώ και 1,5 χρόνο. Μόλις με €1,30 για το κανονικό μέγεθος και μόνο με €1 για τα μικρότερα μεγέθη καφέ*, ο Γρηγόρης έγινε η αγαπημένη πρωινή στάση χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα!

Για καφέ στα μέτρα σου και σε τιμές πούπουλο, πετάξου μέχρι τον αγαπημένο σου Γρηγόρη! Θα «κελαηδήσεις» από ευχαρίστηση απολαμβάνοντας μοναδικό espresso, cappuccino, freddo espresso ή freddo cappuccino Coffeeright, ή τον αγαπημένο σου ελληνικό, γαλλικό, στιγμιαίο Nescafe & παγωμένο Frappe, στο μέγεθος και την τιμή που εσύ προτιμάς.

Έλα στον Γρηγόρη της περιοχής σου ή κάλεσε στο 2130-400-400, την υπηρεσία My Delivery του Γρηγόρη, και… Φτιάξε τη μέρα σου!

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για παραλαβή των ροφημάτων καφέ από όσα καταστήματα Γρηγόρης, φέρουν την ειδική ενημερωτική σήμανση.