ΕΛΛΑΔΑ

ΔΟΜΗ art FESTIVAL

ΔΟΜΗ art FESTIVAL

12.13.14 Ιουνίου 2013

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΟΜΗ σας προσκαλεί στην Αίθουσα Τέχνης Στοάς του Βιβλίου στο Αρσάκειο Μέγαρο (Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα) σε ένα μοναδικό τριήμερο νεανικής δημιουργίας. Τελειόφοιτοι σπουδαστές από όλο το φάσμα των τεχνών και των νέων τεχνολογιών (διακόσμηση, computer aided design, γραφιστική, εικονογράφηση, multimedia, 3D animation, φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ, εικονοληψία, ηχοληψία, μουσική τεχνολογία) ξεδιπλώνουν μοναδικά το ταλέντο τους σε ένα εικαστικό ταξίδι με άποψη.

Ένα τριήμερο γεμάτο happenings περιμένει όλες τις νέες και τους νέους της Αθήνας. Μία διοργάνωση που περιλαμβάνει Έκθεση Εφαρμοσμένων & Καλών Τεχνών (ζωγραφική, γραφιστική, εικονογράφηση, διακόσμηση, 3d computer aided design, φωτογραφία), Προβολές Σπουδαστικών Ταινιών, (Μικρού μήκους, ντοκυμαντέρ, 3d animation, Video art, Video clip), Παρουσιάσεις Πτυχιακών Εργασιών (Γραφιστικής, 3d animation, Video art, Video games, Διακόσμησης, Cinema), και στις 14 Ιουνίου μια Καλλιτεχνική Διαδραστική Παρέμβαση στο Χώρο, μια κατασκευή με καρφιά όπου θα συμμετέχουν όλοι, θαμώνες της έκθεσης αλλά και απλοί περαστικοί καρφώνοντας ένα ή περισσότερα καρφιά σε δεδομένο χώρο. Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να αποκαλύψει τμήμα ενός σχεδίου γνωστού αναγεννησιακού πίνακα!!!

Το κεντρικό Θέμα της έκθεσης αλλά και των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών του τομέα art & design που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του ΔΟΜΗ art FESTIVAL έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και αφορά στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ ART CAFÉ που βρίσκεται στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου επί της οδού Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας. Οι σπουδαστές από τα Τμήματα Διακόσμησης, θα πρέπει να καταθέσουν εργασία για την Διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του café – bar και πολυχώρου. Παράλληλα οι σπουδαστές των Τμημάτων Γραφιστικής, θα ασχοληθούν με τη Λογοτύπηση και την Εταιρική ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλουν και πρόταση επικοινωνιακής προβολής – Διαφημιστικής καμπάνιας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μία παράπλευρη δράση του ΔΟΜΗ art Festival, αποτελεί και το Texas Summer Festival, στο οποίο το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ είναι χορηγός, και θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 20 Ιουλίου στο Bat City Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα.

Το ΔΟΜΗ art FESTIVAL ξεκίνησε πριν από δεκαεπτά χρόνια σαν μία ιδέα του τομέα art & design του Ι.ΙΕΚ Δομή, για να εξελιχθεί σήμερα σε ένα από τα σημαντικά εικαστικά γεγονότα για τους νέους της πόλης.

H είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες για το κοινό στο www.iekdomi.gr