ΕΛΛΑΔΑ

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Επανεμφάνιση με απειλές για νέα χτυπήματα

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Επανεμφάνιση με απειλές για νέα χτυπήματα

Σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, καθώς μετά από δύο χρόνια «αναστολής» των επιθέσεων η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς» επανεμφανίστηκε.

Με προκήρυξη που ανήρτησε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών στο διαδίκτυο, ανέλαβε την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη την προηγούμενη Παρασκευή, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους για συμμετοχή στους «πυρήνες».

Οι τρομοκράτες αναφέρουν στην ηλεκτρονική προκήρυξη ότι υπάρχει κοινό μέτωπο των «πυρήνων» της φωτιάς με τις «Συμμορίες Συνείδησης», με τους «πυρήνες» της FAI, αλλά και με τη «Σέχτα Επαναστατών», την τρομοκρατική οργάνωση που έχει δολοφονήσει τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα αλλά και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια.

Στην προκήρυξη οι τρομοκράτες αναφέρουν ότι η απελευθέρωση των συντρόφων τους θα γίνει με τα όπλα και απειλούν με νέες επιθέσεις αναφέροντας : «θα επανέλθουμε, πιο σύντομα από ότι περιμένετε...».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Πυρήνες της Φωτιάς: Γιατί ανατινάξαμε το ΙΧ της Μ. Στέφη

Βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης από Ρουπακιώτη