ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά σε λίγο η διάσκεψη στο ΣτΕ για την ΕΡΤ

Ξεκινά σε λίγο η διάσκεψη στο ΣτΕ για την ΕΡΤ

Η προσπάθεια των δικαστών του τμήματος Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι να εκδοθεί σήμερα το βράδυ η απόφαση επί του αιτήματος της ΠΟΣΠΕΡΤ για αναστολή τής από 11.6.2013 απόφασης του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σ. Κεδίκογλου, για την κατάργηση της ΕΡΤ ΑΕ. Πάντως δεν αποκλείεται η απόφαση να δημοσιευθεί τελικά αύριο.

Ειδικότερα, στις 18:00 το απόγευμα συνέρχεται, κεκλεισμένων των θυρών, το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του ΣτΕ για να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που ζητάει να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση των κ.κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου.

Αρχικά στη διάσκεψη θα παραβρεθούν οι νομικοί εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, όπως και οι δικηγόροι της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Κ. Μενουδάκος, ο εισηγητής σύμβουλος Επικρατείας Κ. Κουσούλης καθώς επίσης και σύμβουλοι Επικρατείας Ν. Ρόζος, Μιχ. Βηλάρας και Μαρία Καραμανώφ θα συσκεφθούν για την «τύχη» της αίτησης αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ.]

Ρoή Ειδήσεων