ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα μέλη του κυκλώματος των «Ροζ Πανθήρων» (pics)

Αυτά είναι τα μέλη του κυκλώματος των «Ροζ Πανθήρων» (pics)

Στη δημοσιότητα τίθενται τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για συμμετοχή τους στο κύκλωμα των "Ροζ Πανθήρων", που χτυπούσαν όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με τη λεία τους, συνολικά, να αγγίζει το 1,3 εκ. ευρώ.

Με την υπ' αριθμ. 2276/25.6.2013 Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ρεθύμνου, επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των συλληφθέντων και εις σε βάρος τους ασκηθείσα ποινική δίωξη με σκοπό την εξακρίβωση της συμμετοχής των σε έτερες διακεκριμένες κλοπές ανά την Ελλάδα, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και για τον κολασμό των ως άνω αδικημάτων και για χρονικό διάστημα 10 ημερών.

wertyui

Σε βάρος των παραπάνω δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα εγκλήματα της ένταξης – συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, που επιδίωκε τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων και συγκεκριμένα διακεκριμένων κλοπών και διακεκριμένων κλοπών, από κοινού κατ' εξακολούθηση, από περισσότερους δράστες, που είχαν ενωθεί για τη διάπραξη κλοπών κατ' επάγγελμα και που η αξία των κλοπών υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ καθώς και πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

dfdrs
dfert

Η δημοσίευση αυτή, χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην εξακρίβωση της συμμετοχής των παραπάνω συλληφθέντων σε άλλες διακεκριμένες κλοπές, ανά την Ελλάδα, ήτοι εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας, ως και τυχόν άλλων συνεργών τους, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και για τον κολασμό των ως άνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 28310 – 88189 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: cretalive.gr