ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεισαν το δρόμο στο Καλοχώρι

ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεισαν το δρόμο στο Καλοχώρι

Τον δρόμο του Καλοχωρίου, στο ύψος της διασταύρωσης που οδηγεί στο ΣΔΟΕ απέκλεισαν οι κάτοικοι της περιοχής για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την εγκατάλειψη του έργου ανακατασκευής της εισόδου του Καλοχωρίου και να απαιτήσουν την άμεση επανέναρξη των εργασιών.

Οι κάτοικοι του Καλοχωρίου σύμφωνα με το thesstoday βρίσκονται σε αναβρασμό εδώ και μήνες, καθώς ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο χωριό δεν υπάρχει.

Οι εργασίες που άρχισαν πριν από τουλάχιστον 3 χρόνια και που προβλεπόταν να έχουν ολοκληρωθεί σε 5-6 μήνες, κατάντησαν "γεφύρι της Άρτας", καθώς όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι, ο εργολάβος που άρχισε να διαμορφώνει τον δρόμο δεν πληρώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γιατί ένα τιμολόγιο είναι μπλοκαρισμένο.

Εκπρόσωποι των κατοίκων διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως λένε, έπεσαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Πλέον επισημαίνουν ότι ξεκινούν δυναμικές κινητοποιήσεις, τις οποίες δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Η πρώτη κινητοποίηση άρχισε σήμερα το πρωί, υλοποιώντας την απόφαση λαϊκής συνέλευσης που είχε συγκληθεί την περασμένη εβδομάδα και ο αποκλεισμός του δρόμου ήταν συμβολικός και κράτησε περίπου μισή ώρα.