ΕΛΛΑΔΑ

Εντάλματα σύλληψης για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Εντάλματα σύλληψης για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εις βάρος των Ντίνου και Μιχάλη Μιχαηλίδη που εμπλέκονται στις χρυσές μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου αναμένεται να εκδοθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα από τον ειδικό ανακριτή της υπόθεσης Γαβριήλ Μαλλή.

Και οι δυο δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης με την συνήγορο υπεράσπισης τους Ελίζα Βόζενμπεργκ να εξηγεί σε δήλωση της ότι:

"Οι λόγοι που οι εντολείς μου δεν εμφανίστηκαν στην ανάκριση εξηγηθήκαν από εμένα διεξοδικά στους ανακριτές. Οι εντολείς μου δηλώνουν αθώοι και ότι θα ασκήσουν όλα τα δικαιώματα που τους παρέχει η ελληνική και η κυπριακή νομοθεσία."

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής ρώτησε γιατί δεν εμφανίστηκαν και η κ. Βοζενμπεργκ απάντησε ότι προβληματίστηκαν πολύ τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισαν χθες το βράδυ ότι δεν θα εμφανιστούν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο ανακριτής ρώτησε αν γνωρίζουν τις συνέπειες .

Η κ. Βοζενμπεργκ απάντησε ότι είναι ενημερωμένοι και από την ίδια αλλά και από τους Κύπριο δικηγόρο τους Αλέκο Ευαγγέλου και για τη μη προσέλευση τους και για την προσέλευση τους.