ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

ΕΛ.ΑΣ.: Σχεδίαζαν την απόδραση του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι

Νέα επιχείρηση «στρατιωτικού τύπου» για την απόδραση του διαβόητου βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι από τη φυλακή, ετοίμαζαν οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Αυτή η πληροφορία προκύπτει μετά από αξιοποίηση τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εντός και εκτός φυλακών και ήδη έχουν ενημερωθεί τα σωφρονιστικά καταστήματα, τα οποία έχουν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Το σχέδιο θα είχε, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αρκετά κοινά σημεία με την κινηματογραφική απόδραση των 11 Αλβανών από τις φυλακές Τρικάλων τον περασμένο Μάρτιο και θα συμμετείχαν τουλάχιστον έξι δράστες οπλισμένοι με καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και εκρηκτικά.

Στις έρευνες ΕΚΑΜ, Αντιτρομοκρατική και ελικόπτερο

Στη γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας συμμετέχουν πάνοπλοι της άνδρες της ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική, ασφάλεια, λιμενικό για έρευνες από θάλασσα και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην περιοχή Προσήνη Σουλίου, εντόπισε η αστυνομία, σε απόκρημνη ρεματιά, το μηχανάκι που φέρεται να είχαν κλέψει , από το χωριό Γλυκή , οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Οι δραπέτες φέρονται να είχαν κλέψει το μηχανάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν προς την Αλβανία.

«Μπλόκο» για να μην φύγουν στην Αλβανία

Οι αστυνομικοί με μπλόκα, περιπολίες και έρευνες με θερμικές κάμερες προσπαθούν να «κλείσουν» τα σύνορα, έτσι ώστε να μην μπορέσουν οι δραπέτες να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι έχουν σκοτώσει ήδη έναν αστυνομικό στο Δίστομο Βοιωτίας και μία 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια Κορινθίας, έχουν κρυφτεί σε κάποιο σημείο και θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν μυστικά περάσματα που χρησιμοποιούν έμποροι ναρκωτικών και κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, για να φθάσουν στην Αλβανία.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Άφαντοι οι Αλβανοί κακοποιοί – Συνεχίζονται οι έρευνες

Θεσπρωτία: Τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για τους Αλβανούς δραπέτες (pics)

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραπετών