ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνης: Δεν θα με καταπτοήσουν. Θα το πάω μέχρι τέλους

Καμίνης: Δεν θα με καταπτοήσουν. Θα το πάω μέχρι τέλους

«Δέχτηκα φραστική επίθεση και χειροδικία. Το αυτοκίνητό μου έγινε σμπαράλια», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Καμίνης είπε «δεν με ενδιαφέρει ποιοι ήταν. Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι. Εμένα με στοχοποίησε χθες ο Μπαλασόπουλος. Άφησε υπαινιγμούς και με ρωτούσαν τι έκανα εγώ στο Μαξίμου. Είναι ο ηθικός αυτουργός σε βάρος προσώπων» χωρίς να θέλει να επεκταθεί περισσότερο στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίθεση που δέχθηκε.

Πρόσθεσε δε ότι «δεν επιτρέπεται να έρχονται αυτοί οι άνθρωποι και να δημιουργούν πόλωση. Έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα».

«Φαίνεται ότι ξέρει ο Μπαλασόπουλος ποιοι με χτύπησαν. Ας προσφύγει λοιπόν εκείνον στη Δικαιοσύνη. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δεν επιτρέπεται να βάζει μπουρλότο και να στοχοποιεί», ξεκαθάρισε ο κ. Καμίνης.

Αναφέρθηκε όμως και στο ζήτημα της Δημοτικής Αστυνομίας λέγοντας «Θα πρέπει να υπάρχει δημοτική αστυνομία στους δήμους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως αυτό έτσι. Θα πρέπει να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν χαρακτηριστικά κανονικής αστυνομίας. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει το αντίστροφο. Θα πρέπει να αποκτούν χαρακτηριστικά της ΕΛ.ΑΣ».

Ξεκαθάρισε ότι οι 1.030 δημοτικοί αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αθήνα, προσελήφθησαν με ΑΣΕΠ. Και τόνισε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας.