ΕΛΛΑΔΑ

Οι κρυψώνες των Αλβανών δραπετών-Δείτε τι άφησαν πίσω τους (pics)

Οι κρυψώνες των Αλβανών δραπετών-Δείτε τι άφησαν πίσω τους (pics)

Ποιες κρυψώνες-καταφύγια χρησιμοποιούν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων -Πώς ξεφεύγουν από την ΕΛ.ΑΣ;

Οι αδίστακτοι κακοποιοί - δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κινούνται στην κυριολεξία μία ανάσα από τα μπλόκα από της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το nafpaktianews οι Αλβανοί δραπέτες βρήκαν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια της περιοχής στη Ναυπακτία, ενώ κρύφτηκαν σε έναν αχυρώνα και ένα παλιό ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή Στύλια Δωρίδας. Εκεί εντοπίστηκαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Στη συνέχεια και όταν ο κλοιός γύρω τους στένευε, έστησαν ένα πρόχειρο κατάλυμα στην περιοχή Περιθιώτισσα, χρησιμοποιώντας σεντόνια που πήραν από σπίτια αλλά και κλαδιά.

Το nafpaktianews βρέθηκε στο σημείο όπου οι αδίστακτοι κακοποιοί βρήκαν για λίγο καταφύγιο, ενώ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το υπηρεσιακό Ford focus του αδικοχαμένου αστυνομικού Ανδριτσόπουλου που έκλεψαν από το μπλόκο στο Δίστομο.

Χωρίς τέλος το θρίλερ

Κρίσιμη για την έκβαση της γιγαντιαίας αστυνομικής επιχείρησης που έχει στηθεί στην ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό των δραπετών των φυλακών Τρικάλων είναι σημερινή ημέρα.

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερο αυξάνονται οι φόβοι ότι τα οι δύο κακοποιοί από την Αλβανία έχουν διαφύγει στη χώρα τους.