ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο Αλκέτ Ριζάι για τους Αλβανούς δραπέτες και τον Κόλα

Τι λέει ο Αλκέτ Ριζάι για τους Αλβανούς δραπέτες και τον Κόλα

Τις πληροφορίες και τα σενάρια που τον θέλουν ως «πνευματικό» ηγέτη και υποκινητή των δραπετών των φυλακών Τρικάλων επιχειρεί να αντικρούσει ο Αλκέτ Ριζάι.

Ο Ριζάι μιλώντας στο bloko.gr διατείνεται ότι ουδέποτε συνυπήρξε με κάποιον απ' αυτούς στις φυλακές. Εξαιρετικό ενδιαφέροντα είναι τα όσα αποκαλύπτει για τον καταζητούμενο δραπέτη, Μάριον Κόλα.

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Δεν τους ξέρω. Πρέπει επιτέλους να μ' αφήσουν ήσυχο να βγάλω τη φυλακή μου» αναφέρει, ενώ συμπληρώνει: «Στο φινάλε θα με αναγκάσουν να κάνω πράγματα που ούτε θα θέλουν να τα σκέφτονται. Όταν βρίσκουν κάτι κοντά σε φυλακή που είμαι εγώ, αμέσως να μου τα φορτώσουν και να με κατηγορήσουν. Νισάφι πια. Ας ψάξουν και τα τηλεφωνήματα μου. Αφού τα ακούνε όλα. Μέχρι και την αρρώστια μου αμφισβήτησαν. Όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει τους γιατρούς».

Σύμφωνα με τον Ριζάι, τον Μάριον Κόλα «τον λένε δολοφόνο του Βύρωνα», ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος «απ' ότι φάνηκε δεν πυροβόλησαν αυτοί τον Αλβανό που πέθανε εκεί αλλά οι αστυνομικοί».