ΕΛΛΑΔΑ

Tην ημέρα του μνημοσύνου του Γ. Ανδριτσόπουλου σκοτώθηκε ο Κόλα

Tην ημέρα του μνημοσύνου του Γ. Ανδριτσόπουλου σκοτώθηκε ο Κόλα

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του αστυνομικού που έπεσε από τις σφαίρες του Μαριάν Κόλα στη συμπλοκή του Διστόμου. Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά Μακρυνείας.


Σύμφωνα με το agrinionews.gr πέραν της οικογένειας που βιώνει τον ανείπωτο πόνο στον Δαφνιά, πολλοί συγγενείς, συνάδελφοι και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών από Βοιωτία, Αιτωλία και Ακαρνανία τίμησαν την μνήμη του άτυχου αστυνομικού, την Κυριακή.

Το "παρών" έδωσε και ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Αθ.Ματσίκας.
Ωστόσο η ημέρα έτυχε να είναι σημαδιακή και για το λόγο πως ο δολοφόνος του 36χρονου Γιώργου Ανδριτσόπουλου, Μαριάν Κόλα έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, κατόπιν συμπλοκής στα βουνά του Σουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι από τα ξημερώματα ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος είχε διαφύγει μαζί με τον Μαριάν Κόλα και κατάφερε να ξεφύγει και μετά την ανταλλαγή πυρών.

Ρoή Ειδήσεων