ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του υφυπουργού υγείας στον τραυματία αστυνομικό των ΕΚΑΜ

Επίσκεψη του υφυπουργού υγείας στον τραυματία αστυνομικό των ΕΚΑΜ

Επίσκεψη στον τραυματία αστυνομικό των ΕΚΑΜ που τραυματίστηκε στην ένοπλη συμπλοκή στην περιοχή Βροσίνα των Ιωαννίνων, πραγματοποίησε χθες ο υφυπουργός υγείας Αντώνης Μπέζας.

O υφυπουργός βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» και ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου και τους ιατρούς που χειρούργησαν τον αστυνομικό για την πορεία της υγείας του.

Διαβάστε την δήλωση που έκανε μετά την επίσκεψη του:

«Βρίσκομαι εδώ από καθήκον τόσο ως Υφυπουργός Υγείας όσο και ως Βουλευτής της περιοχής. Αφού πρώτα ευχηθώ και δημόσια γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί, θα ήθελα να συγχαρώ του άνδρες και τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για την επίπονη και κοπιαστική προσπάθεια την οποία καταβάλλουν όλες αυτές τις ημέρες καθώς και για την υψηλή αίσθηση της αποστολής τους. Όλοι μας, ως πολίτες αλλά και ως κυβέρνηση αυτονόητα, βρισκόμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας και στηρίζουμε το έργο της. Θέλω επίσης να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, το οποίο αντιμετώπισε άμεσα και με πλήρη επάρκεια το περιστατικό. Ιδιαίτερα την ομάδα των ιατρών που τον χειρούργησαν. Ο αστυνομικός θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για όσο διάστημα χρειαστεί».