ΕΛΛΑΔΑ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 50 χρόνια αγαπάμε την μπίρα!

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: 50 χρόνια αγαπάμε την μπίρα!

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μας χαρίζει εδώ και 50 χρόνια μοναδικές στιγμές μπίρας και το γιορτάζει με τους φίλους με έναν δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας των πιο "Love Beer" στιγμών μας


Στιγμές παρέα με την αγαπημένη μας μπίρα. Στιγμές τωρινές ή παλιότερες, μόνοι ή με φίλους, στο σπίτι ή εκτός, στιγμές από διακοπές ή στιγμές καθημερινές. EarlyBird ή Amaro; Heineken, Amstel, Fisher, Sol; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση! Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για το Instagram και αγάπη για τη μπίρα!

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επιβραβεύει τις πιο "Lovebeer" στιγμές, διοργανώνοντας, στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο instagram, ο οποίος συνδυάζει την αγάπη για την μπίρα με το πάθος για τη δημιουργική έκφραση μέσα από τη φωτογραφία. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να συγκεντρωθούν, αλλά και να βραβευτούν, όλες εκείνες οι μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει με συντροφιά τις αγαπημένες μας μπίρες. Στιγμές που θα θέλαμε να κρατήσουν για πάντα!
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 8 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου 2013. Ο καθένας θα μπορεί να αποτυπώσει την δική του στιγμή απόλαυσης της μπίρας και να την ανεβάσει με το hashtag #lovebeergr στο Instagram. Οι συμμετοχές, που πληρούν του όρους διαγωνισμού, θα δημοσιεύονται στο www.lovebeer.gr.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, κριτική επιτροπή θα βαθμολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξει τους 30 φιναλίστ των οποίων τα έργα θα εκτεθούν στον πολυχώρο BIOS (Πειραιώς 84) για 2 εβδομάδες στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή προς το κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο. Οι 3 μεγάλοι νικητές, θα ανακοινωθούν στο party λήξης της έκθεσης και θα κερδίσουν: ο 1ος ένα iPhone 5, ο 2ος μια φωτογραφική μηχανή Samsung και ο 3ος ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες από τη μεγάλη γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Καλό καλοκαίρι, καλή έμπνευση και καλή απόλαυση!

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα "Love Beer" της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για την ανάπτυξης της κατηγορίας της μπίρας και στις ενέργειες για τον εορτασμό των 50 χρόνων παρουσίας της εταιρίας στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.lovebeer.gr.