ΕΛΛΑΔΑ

Έστειλαν υπάλληλο της ΔΕΗ στο νοσοκομείο

Έστειλαν υπάλληλο της ΔΕΗ στο νοσοκομείο

Ένας υπάλληλος της ΔΕΗ «πλήρωσε» τη μανία τριών νεαρών Ρομά στη Μεσσήνη, όταν συνοδεία αστυνομικών επιχείρησε να κόψει το ρεύμα που παράνομα έκλεβαν από κολόνα.

Τα τρία αδέλφια επιτέθηκαν στον υπάλληλο, αρχικά με σίδερα και στη συνέχεια με τα χέρια, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες, οι οποίες τον οδήγησαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Όλα άρχισαν στις 9 το πρωί, όταν συνεργείο της ΔΕΗ με δύο άτομα, μαζί με αστυνομική δύναμη, πήγαν στη Μεσσήνη. Εκεί διαπίστωσαν παράνομες συνδέσεις ρεύματος από κολόνες της ΔΕΗ σε σπίτια όπου διαμένουν Ρομά.

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ κινήθηκαν προς τις κολόνες για να καταργήσουν τις παράνομες συνδέσεις, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ελέγχους στις κατοικίες. Τότε, τρία αδέλφια, ένας 29χρονος, ένας 26χρονος και ένας 24χρονος, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του ενός υπαλλήλου κρατώντας, σύμφωνα με την κατάθεσή του, σίδερα. Διαπληκτίσθηκαν έντονα και τον χτύπησαν προκαλώντας του μώλωπες. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν και τα τρία αδέλφια.