ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας των δύο παιδιών στην Ηλεία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας των δύο παιδιών στην Ηλεία

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στο Στρέφι Ηλείας, με θύματα τα δύο ανήλικα αδέρφια από τη Βουλγαρία και δράστη τον 13χρονο θείο τους.

Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως ο έφηβος δράστης έτρεφε συναισθήματα ζήλιας για τα δύο παιδιά, επειδή την αγάπη που εκείνα δέχονταν, αυτός δεν την είχε νιώσει ποτέ.

Μάλιστα, ακόμα και η αγάπη που έδειξαν λίγα λεπτά πριν το τραγικό τέλος τους, τα δύο αδέρφια, προς τον θείο και δολοφόνο τους, δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψει την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, κατά την ομολογία του ο 13χρονος αποκάλυψε πως τα δύο ανίψια του μόλις τον είδαν στο σημείο της τραγωδίας να τα αναζητά έτρεξαν και τον αγκάλιασαν και του έδωσαν το καθένα από ένα φιλί.

Αυτός όμως, θολωμένος και πληγωμένος, τα οδήγησε στον θάνατο.

Κατά τη σύλληψή του, μιλώντας στους αστυνομικούς, αποκάλυψε τα κίνητρά του, τα οποία πηγάζουν από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος μέσα στη οικογένεια.

Παιδί χωρισμένων γονιών και εγκαταλειμμένο ζούσε μαζί με τις αδελφές του, τελευταία στο Στρέφι και παλαιότερα στη Ζάκυνθο. Ο πατέρας του με τη γυναίκα του μένουν στην Κω και τυχαία είχε επισκεφθεί τις τελευταίες ημέρες την περιοχή στο Στρέφι για να δει την κόρη και αδελφή του καθώς και τα εγγονάκια του.

Διαβάστε επίσης:

Νέα σοκαριστική τροπή: Ο παππούς των δύο παιδιών ήξερε για το έγκλημα