ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται την Δευτέρα .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 25 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ (και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ) ,ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι από τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένονται στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις.