ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλος διαγωνισμός Amstel: 2.100 € μετρητά κάθε μέρα σε έναν τυχερό!

Μεγάλος διαγωνισμός Amstel: 2.100 € μετρητά κάθε μέρα σε έναν τυχερό!

Μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι η Amstel χαρίζοντας 2.100 ευρώ κάθε ημέρα σε έναν τυχερό νικητή!

Για να τιμήσει τους 2.100 έλληνες αγρότες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, και δίνουν το δικό τους "χρυσάφι" για την παραγωγή της αγαπημένης μπίρας όλων των Ελλήνων, η Amstel προσφέρει 2.100 € μετρητά σε τυχερούς καταναλωτές μέχρι τις 31 Αυγούστου!

Κατά την ελληνική παράδοση, την περίοδο του θερισμού, το πρώτο δεμάτι του κριθαριού τοποθετείται στη μέση του χωραφιού και οι παραγωγοί του πετάνε νομίσματα για να πάει καλά η σοδειά.

Για την Amstel η παράδοση αυτή αποτέλεσε έμπνευση και έτσι δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος διαγωνισμός του καλοκαιριού.

Μέχρι σήμερα 31 είναι οι τυχεροί καταναλωτές έχουν ήδη παραλάβει το χρηματικό έπαθλο και ο διαγωνισμός συνεχίζεται... Λάβετε μέρος τώρα!

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή:

Ανοίξτε μια Amstel, βρείτε τον 8ψήφιο κωδικό στα καπάκια και στα δαχτυλίδια, στείλε sms στο 54002 γράφοντας Amstel <κενό> τον 8ψήφιο κωδικό (χρέωση sms 0,31€/sms συμπ. ΦΠΑ) ή εναλλακτικά μπείτε στο http://www.amstel.gr/harvest/#!/the-promotion/, πάρτε μέρος δωρεάν και μπορεί να είστε και εσείς ένας από τους τυχερούς που κερδίζουν με κλήρωση καθημερινά 2.100 ευρώ μετρητά. Τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού θα βρείτε στο www.amstel.gr.