ΕΛΛΑΔΑ

Η Χαλκιδική υποδέχεται τη δική της γιορτή για το ούζο και το τάβλι!

Η Χαλκιδική υποδέχεται τη δική της γιορτή για το ούζο και το τάβλι!

Μετά από μία εκδήλωση στην Αθήνα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του τουρνουά αλλά και ένα δυναμικό «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ούζου στην πατρίδα του τη Λέσβο, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου θα βρεθεί αυτή τη φορά κοντά στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, με ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο στο Thalatta Kalamitsi Village Camp αφιερωμένο σε δύο από τις πιο αγαπημένες ελληνικές συνήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Αυγούστου, το Ούζο Πλωμαρίου σας περιμένει στο «παραδοσιακό καφενείο» που θα έχει στηθεί στην πλατεία του camping και μπροστά από τα γαλαζοπράσινα νερά της μαγευτικής του παραλίας, για δύο ημέρες με καλή παρέα, ανεβαστική μουσική και, φυσικά, το τάβλι και το Ούζο Πλωμαρίου στα τραπέζια!

Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν φυσικά την ευκαιρία να απολαύσουν Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, να επιδοθούν σε φιλικά παιχνίδια τάβλι, αλλά και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις για τα μοναδικά τάβλι με την υπογραφή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία με κεράσματα, διαγωνισμούς, δώρα-έκπληξη, θετική διάθεση και, πάνω από όλα, καλή παρέα!