ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Μεγάλη επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου

Πρέβεζα: Μεγάλη επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου

Μεγάλη επιχείρηση ενάντια στο παραεμπόριο πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων απομίμησης.

Το βράδυ της Παρασκευής σε μια πολύ καλά συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού κατασχέθηκαν πλήθος απομιμητικών προϊόντων ενώ πραγματοποιήθηκε και μια σύλληψη.

Όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, η όλη επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 με αστυνομικούς της ασφάλειας Πρέβεζας αλλά και στελέχη της Λιμενικής Αρχής να έχουν κατακλύσει την παραλιακή περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να δράσουν.

Οι αλλοδαποί βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους περιμένοντας την ώρα όπου οι «συνεργάτες» τους θα τους έδιναν το πράσινο φως για να απλώσουν την πραμάτεια τους, ελέγχοντας τις εισόδους της παραλίας για πιθανόν ύπαρξη ανδρών αστυνόμευσης.

Όταν όλα ήταν «καθαρά» άπλωσαν τα προϊόντα τους αλλά δεν είχαν όμως αντιληφθεί ότι αστυνομικοί και λιμενικοί βρίσκονταν ήδη σε απόσταση αναπνοής.

Αστυνομικοί και λιμενικοί κατάφεραν να κατασχέσουν μεγάλες ποσότητες από αντικείμενα, ρολόγια, τσάντες κ.α., ενώ οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή κατά την διάρκεια της οποίας πολλά από τα αντικείμενα που πρόλαβαν να πάρουν μαζί τους σκόρπισαν στην παραλία.