ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι 577 με τα περισσότερα μόρια για τη Δημόσια Τηλεόραση

Αυτοί είναι οι 577 με τα περισσότερα μόρια για τη Δημόσια Τηλεόραση

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και τον ειδικό διαχειριστή του παθητικού και ενεργητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκα Μάναλη, τα ονόματα των 577 που έχουν υποβάλει αίτηση για να εργαστούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης και έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους πίνακες κατάταξης.

Δείτε τη λίστα με τα 577 ονόματα ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Ξεπέρασαν τις 8.000 οι αιτήσεις για τη Δημόσια Τηλεόραση

Καψής: Εντός Αυγούστου θα εκπέμψει η Δημόσια Τηλεόραση

Άμεσα οι προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση