ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Πολωνός που βίασε την σκυλίτσα (pic)

Αυτός είναι ο Πολωνός που βίασε την σκυλίτσα (pic)

Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 10.000 πρόστιμο επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές στον 53χρονο Πολωνό που κατηγορούνταν για το βιασμό μίας σκυλίτσας, την Κυριακή, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού.


Η δίκη διεξήχθη σε κλίμα έντασης, καθώς τόσο εντός του δικαστηρίου, όσο και έξω από αυτό είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φιλόζωοι πολίτες που διαμαρτύρονταν για την κακοποίηση του άτυχου ζώου και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του «τέρατος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσαν.

polonos-viastis-3


Μάλιστα, εντός της αίθουσας σημειώθηκε και λιποθυμικό επεισόδιο, όταν μία γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, λαμβάνει ήδη φαρμακευτική αγωγή, έχασε τις αισθήσεις ακούγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην αγόρευση του Εισαγγελέα.

δικη-φωτο3

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος δεν παρέστη στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.


Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Πολωνός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην Κυψέλη, έπειτα από καταγγελία σε βάρος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 53χρονος είχε αφαιρέσει το πρωί της Κυριακής, από αυλή σπιτιού στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, τη σκυλίτσα, η οποία όταν επέστρεψε στην οικία το ίδιο βράδυ, έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Το άτυχο ζώο εξετάστηκε από κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έφερε σημάδια κακοποίησης – τραύματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά την εξέτασή του παραδέχθηκε την πράξη του.

Διαβάστε επίσης:

Στον Εισαγγελέα ο Πολωνός που κατηγορείται για το βιασμό σκυλίτσας

Κτήνος κακοποίησε μέχρι θανάτου κουταβάκια δύο μηνών!