ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 19χρονο

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 19χρονο

To απόγευμα της Παρασκευής, στις πέντε ώρα Ελλάδας, τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 19χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο μετά την πτώση από τρόλεϊ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση Καναούτη στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον Θανάση προς το νεκροταφείο, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ και έσπασε με πέτρες το μπαρμπρίζ του λεωφορείο.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί συνέχισαν την πορεία τους προς το Νεκροταφείου του Περιστερίου.

2bf0c1f04e8a497d25e9c9e339d5ae58 XL
φωτογραφία6

Ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε έξω από το τρόλεϊ, καθώς βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου να μην έχει πληρώσει εισιτήριο.

Οι περισσότεροι φίλοι του νεαρού στο Facebook έχουν βάλει στο προφίλ τους φωτογραφίες με μαύρες κορδέλες σε ένδειξη πένθους...

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ έλεγξε το τρόλεϊ πάνω στο οποίο έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό ενώ έγινε και αναπαράσταση ώστε να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση. Πραγματογνώμονες ήλεγξαν το όχημα και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

φωτογραφία3

Η υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο φαίνεται να πήρε νέες διαστάσεις, μετά και τα όσα υποστήριξαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο πατέρας του 19χρονου στο Newsbomb.gr με αποκλειστικές τους δηλώσεις.

Οι μαρτυρίες αυτές ελπίζουμε να βοηθήσουν την Δικαιοσύνη σε ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις ακριβείς πτυχές κάτω από τις οποίες έχασε με τόσο άδικο τρόπο την ζωή του ένας 19χρονος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του άτυχου νεαρού έκανε λόγο για συνθήκες που χρήζουν επισταμένης έρευνας, αφού το παιδί, σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε με την πλάτη κατά την συμπλοκή με τον ελεγκτή και δεν πήδηξε να ξεφύγει.

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στον φακό του Newsbomb.gr:

Ερωτηματικά προκαλούν και οι δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων που μίλησαν αποκλειστικά στο Newsbomb.gr.

Η κυρία Γεωργία Παναγιωτοπούλου περιγράφει καρέ-καρέ τις στιγμές που έμελλε να ήταν και οι τελευταίες του άτυχου Θανάση:

Η δικαιοσύνη θα κρίνει και θα αποφανθεί για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του 19χρονου.

Στο μεταξύ, σήμερα στις 4 το απόγευμα η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου (σταθμός μετρό Περιστέρι) και σε πορεία προς το νεκροταφείο, όπου θα κηδευτεί ο 19χρονος.

φωτογραφία-3
φωτογραφία

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση νεαρών σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο Περιστέρι (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πορεία για τον 19χρονο Θανάση

Αναπαράσταση στο μοιραίο τρόλεϊ

Αυτός είναι ο 19χρονος Θανάσης που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

19χρονος σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ για ένα εισιτήριο

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τον 19χρονο