ΕΛΛΑΔΑ

Tι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου

Tι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου

Σύμφωνα με δικαστικές πληροφορίες στο πόρισμα των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την πραγματογνωμοσύνη για το τραγικό περιστατικό φέρεται να αναφέρεται ότι «Ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει.

Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε».

Παράλληλα από την εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το τραγικό περιστατικό.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Αρετή Παπαναγιώτου, έκανε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το μοιραίο βράδυ της Τρίτης.

Μιλώντας στο Mega, ξεκαθάρισε ότι οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται για το τραγικό περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η ίδια τόνισε ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθυστερήσουν αρκετά και ότι η οικογένεια στην παρούσα φάση αυτό που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί την πορεία της δικογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια στο Περιστέρι - Δείτε τις εικόνεςΕπίθεση νεαρών σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο Περιστέρι (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πορεία για τον 19χρονο Θανάση

Αναπαράσταση στο μοιραίο τρόλεϊ

Αυτός είναι ο 19χρονος Θανάσης που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ

19χρονος σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ για ένα εισιτήριο

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τον 19χρονο