ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Συγγενής του Μάριαν Κόλα ο τραυματίας Αλβανός;

Ρέθυμνο: Συγγενής του Μάριαν Κόλα ο τραυματίας Αλβανός;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που έφερε στο φως ο αστθνομικός διευθυντής Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου σχετικά με την ανταλλαγή πυροβολισμών, που σημειώθηκε το πράα στην Παντάνασσα Ρεθύμνου, μπροστά από μία μεγάλη χασισοφυτεία με 1.000 δενδρύλλια, αλλά και …δύο αλβανικές σημαίες.

Όπως αναφέρει το cretalive, ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε είναι η ταυτότητα του 35χρονου τραυματία Αλβανού, ο οποίος ονομάζεται Αλεξάντερ Κόλα, και τώρα οι αρχές εξετάζουν τυχόν συγγενική του σχέση ή και συνεργασία με τον διαβόητο κακοποιό Μαριάν Κόλα, ο οποίος έπεσε νεκρός πριν από μερικές εβδομάδες από τα πυρά αστυνομικών.

τεράστια χασισοφυτεία, η οποία καλλιεργούνταν σε τρία επίπεδα, βρισκόταν μόλις 100 μέτρα από το τελευταίο σπίτι του χωριού, ωστόσο κανείς δεν αντελήφθη το παραμικρό, ενώ αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι και οι δύο σημαίες που βρέθηκαν στο κρησφύγετο των καλλιεργητών.

Ο κ. Πετράκης αποκάλυψε επίσης, ότι οι δύο Αλβανοί, ο 35χρονος και ο 22χρονος, κρύβονταν μέσα σε μία σκηνή καμουφλαρισμένη με κλαδιά, και όταν οι αστυνομικοί φώναξαν «αστυνομία» οι δύο άνδρες πετάχτηκαν από την κρυψώνα τους, και ακολούθησε η ανταλλαγή των πυροβολισμών.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από τη φυτεία κρύβονται ντόπιοι, ενώ εξετάζονται εξονυχιστικά και τα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν.