ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Άγριος ξυλοδαρμός 58χρονης σε πανηγύρι

Ηλεία: Άγριος ξυλοδαρμός 58χρονης σε πανηγύρι

Τα αίτια της επίθεσης σε βάρος μίας 58χρονης σε πανηγύρι της περιοχής εξετάζουν οι Αρχές στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η 58χρονη από το χωριό Αστρά βρισκόταν με παρέα στο πανηγύρι που διεξάγεται χθες και σήμερα στα Τριπόταμα, στα όρια Ηλείας και Αρκαδίας.

Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε στο χώρο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της με σκοπό να το φέρει πιο κοντά στην παρέα της που περίμενε για να φύγουν. Τότε εκτιμάται πως ένας 43χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια της επιτέθηκε και φέρεται να τη χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις της και να σωριαστεί στο έδαφος. Ο φερόμενος δράστης που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τότε εγκατέλειψε το θύμα του και απομακρύνθηκε μέσα στο σκοτάδι.

Τα μέλη της παρέας της 58χρονης, βλέποντας να περνά η ώρα και να καθυστερεί να επιστρέψει η φίλη τους, κινήθηκαν προς το σημείο και την βρήκαν αιμόφυρτη στο δρόμο. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο, που τελικά μετέφερε την γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα βαριά τραύματα που φέρει από την επίθεση δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, μετέβησαν στην περιοχή και μετά από έρευνα που έκαναν το πρωί, εντόπισαν τον 43χρονο φερόμενο ως δράστη, που συνελήφθη.