ΕΛΛΑΔΑ

Ο ιερωμένος και οι ροζ αμαρτίες

Ο ιερωμένος και οι ροζ αμαρτίες

-Σκάνδαλο με πολιτική ίντριγκα, ψέματα, σεξ και πρωταγωνιστή… έναν παπά έχει προκαλέσει σάλο στην ανατολική Αττική

-Έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο μέσω Facebook στη σύζυγο δημάρχου και όχι μόνο!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ένα ροζ σκάνδαλο με πολιτική ίντριγκα, ψέματα, σεξ και πρωταγωνιστή… έναν παπά έχει προκαλέσει σάλο στην ανατολική Αττική.

Μάλιστα, για τα ερωτικά παιχνίδια του ιερωμένου, που με εντολή του μητροπολίτη έχει παυθεί εδώ και μήνες, έχουν ενημερωθεί ακόμα και τοπικοί βουλευτές.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, την αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας η ίδια η παπαδιά, καθώς είχε μπει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο που σχετίζεται με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο παπάς έριξε τα «δίχτυα» του, μέσω Facebook στη σύζυγο του δημάρχου. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τον άνδρα της, ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός αρχικά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στη συνέχεια στον μητροπολίτη. Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να ενόχλησε τον παπά… Ο ιερωμένος έβαλε στο «μάτι» μία γυναίκα του δημοτικού συμβουλίου, την οποία και «βομβάρδιζε» με πονηρά μηνύματα.

Το ροζ σκάνδαλο έλαβε γρήγορα διαστάσεις… Μάλιστα, έφθασε και στα «αυτιά» τοπικών βουλευτών, οι οποίοι ωστόσο προτιμούν να μην πάρουν θέση. Ωστόσο, οι ίδιο επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι πρόκειται για έναν παπά που έχει αμαρτήσει πολλάκις…

Ο δήμαρχος και οι καταγγελίες

Ο δήμαρχος πιστεύει ότι για τη δημοσιότητα που δόθηκε ευθύνεται πρώην συνάδελφός του, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια είχε αποσυρθεί από την πολιτική, ωστόσο, επιθυμεί να επιστρέψει και δη στα του δήμου.

Μάλιστα, έκανε λόγο για συκοφαντία που σε περίπτωση που συνεχιστεί θα αναγκαστεί να καταγγείλει ονομαστικά τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή…