ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή-ΣΟΚ στο έγκλημα με τον παπά στην Ηλεία-Ο ρόλος της παπαδιάς

Ανατροπή-ΣΟΚ στο έγκλημα με τον παπά στην Ηλεία-Ο ρόλος της παπαδιάς

Μια νέα ανατροπή που σοκάρει έρχεται στο φως για το άγριο εγκλημα του ιερέα στην Ηλεία πέρυσι το Σεπτέμβριο με θύτες τη 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονο εραστή της!


Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος αλλάζει και πάλι την κατάθεσή του και δηλώνει θύμα της παπαδιάς, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν σχέση και πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον ιερέα, αλλά η 43χρονη σύζυγός του, Θεοδώρα Καρβέλα.
Μιλώντας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει την ποινή του, ο Νικόλαος Παναγόπουλος λέει σε καθημερινή εφημερίδα: «Η παπαδιά τον σκότωσε. Τον έφαγε για τα λεφτά».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, πριν το φονικό η παπαδιά είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστούς της πως ήταν αποφασισμένη να βγάλει από τη μέση τον άντρα της καθώς τη χτυπούσε και επειδή είχε σκοπό να του «φάει» τη σύνταξη και την περιουσία.
«Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2012 είχα βγει για κυνήγι με τα πόδια και πήγαινα προς την Εθνική Οδό. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η παπαδιά που μου ζήτησε να συναντηθούμε χωρίς να μου πει το λόγο. Μου έκανε εντύπωση, γιατί την είχα δει ελάχιστες φορές και δεν είχαμε στενές επαφές, αφού είχε παράνομη σχέση με ένα τρίτο άτομο. Ωστόσο, πήγαν στο ραντεβού και εκεί την είδα να είναι μαζί με τον παπά. Προφασίστηκε πως ήθελε να πάει προς νερού της και ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου. Τότε την άκουσα να μου φωνάζει: ‘’Σκότωσέ τον! Πυροβόλησέ τον! Δεν θα τον αφήσω να μου φάει την περιουσία! Ρίξε του!’’.

Σοκαρίστηκα και της είπα πως δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά επέμενε. Τότε έκανα το λάθος να της δώσω το όπλο μου. Δεν πίστευα ότι θα τον σκότωνε. Όμως εκείνη τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Έφυγα γρήγορα από το σημείο και δεν γύρισα πίσω. Φοβόμουν πολύ και δεν είπα τίποτα σε κανέναν».

Ο δράστης καταλήγει: «Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι λόγοι που την έσπρωξαν στο έγκλημα. Μου είπε πως αν έπαιρνα πάνω μου όλες τις κατηγορίες, θα μου έδινε 20.000 ευρώ και θα φρόντιζε να με βγάλει γρήγορα από τη φυλακή. Θόλωσα, την πίστεψα, και έκανα λάθος να δηλώσω ένοχος, ενώ ήμουν αθώος. Δε γνώριζα τις συνέπειες του νόμου και έπεσα στην παγίδα».

Διαβάστε επίσης:

Τι λέει η παπαδιά μετά την καταδίκη της για τη δολοφονία του ιερέα