ΕΛΛΑΔΑ

Συλλεκτική έκδοση Metaxa 5 αστέρων deeper roots

Συλλεκτική έκδοση Metaxa 5 αστέρων deeper roots

Ο Οίκος Μεταξά λανσάρει μία νέα συλλεκτική έκδοση του ΜΕΤΑXΑ 5 Αστέρων σε συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών και για απόλυτα περιορισμένο χρόνο.

Η νέα συλλεκτική έκδοση ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων «Deeper Roots» έκανε την πρώτη εμφάνιση της στις αρχές του καλοκαιριού και ενθουσίασε αμέσως τόσο τους φίλους του ΜΕΤΑΧΑ όσο και τους συλλέκτες ειδικών εκδόσεων. Θα διατίθεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2013 ή μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων, αποκλειστικά από τα σημεία πώλησης των ΚΑΕ.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός του «Deeper Roots» είναι εμπνευσμένος από την πλούσια εικονογραφία του Οίκου Μεταξά, το βαθύ χρώμα της θάλασσας του Αιγαίου και τη χρυσαφένια θέρμη του καλοκαιρινού ήλιου. Ώριμα σταφύλια που φέρνουν στον νου τους αμπελώνες του Αιγαίου - όπου το ΜΕΤΑΧΑ έχει βαθιές ρίζες - τυλίγονται καλαίσθητα γύρω από την χρυσή και κυανή συσκευασία.

Η γευστική απαλότητα του ΜΕΤΑΧΑ βασίζεται στα εκλεκτά αποστάγματα που παλαιώνουν υπομονετικά σε δρύινα βαρέλια, στα κελάρια του Οίκου. Ο μοναδικός χαρακτήρας του ολοκληρώνεται από τα μοσχάτα κρασιά των νησιών του Αιγαίου. Το ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων έχει βαθύ μελί χρώμα και ανθικό αρωματικό χαρακτήρα. Πίνεται σκέτο ή με πάγο και είναι ιδανικό ως βάση για αγαπημένα κοκτέιλ και δροσιστικά longdrinks.

Ο Παναγιώτης Σαραντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οίκου Μεταξά, δήλωσε: «Η καινοτομία έιναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΜΕΤΑΧΑ. Η έκδοση «DeeperRoots» του κλασικού μας ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων υπογραμμίζει τον δεσμό μας με τον νησιώτικο αμπελώνα του Αιγαίου και τον ήλιο του. Η συλλεκτική συσκευασία δημιουργήθηκε για εκείνους που αγαπούν την αυθεντικότητα του ΜΕΤΑΧΑ 5 Αστέρων και επιπλέον εκτιμούν την αισθητική πρωτοτυπία και τη διαφορετικότητα. Είμαι βέβαιος ότι η στενή μας συνεργασία με τα εξαιρετικά δυναμικά Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) και την Β. Σ. Καρούλιας θα φέρει την καινοτομία αυτή κοντά σε ακόμη περισσότερους φίλους μας.»