ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια (pics)

Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια (pics)

Ολοκληρώθηκε, χωρίς επεισόδια, το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Με κεντρικό σύνθημα «μπλόκο στους φασίστες» μέλη σωματείων ναυτεργατών, έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Παιδικής Στέγης και από κατευθύνθηκαν προς το Περιβολάκι, όπου πριν μερικές ημέρες μέλη της Χρυσής Αυγής, είχαν επιχειρήσει να μοιράσουν τρόφιμα.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε υπό τον κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Στο μεταξύ, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση- εκδήλωση, που σχετίζεται με τη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους, στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Η Χρυσή Αυγή, η οποία είχε εξαγγείλει συγκέντρωση και διανομή τροφίμων στη Νίκαια, ανέβαλε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία, στη Νίκαια (Φωτό)